La Fundació Josep Botet dona suport al Programa Vitamina

La Fundació Josep Botet seguix donant suport al Programa Vitamina, Lideratge Ètic i Transformació social. 

La Fundació Josep Botet va ser creada a nivell familiar amb la missió de recolzar altres entitats que disposin d’estructura i projectes d’intervenció en funcionament i des de 2016 col·labora amb el Programa Vitamina per ajudar a la millora de la convivència en entorns conflictius. 

Vitamina és un programa de capacitació experiencial de 4 anys per a joves d’entre 14 i 18 anys de barris en risc d’exclusió social, sobre lideratge ètic i transformació social per convertir-se en referents positius i motors de canvi del seu entorn. Vitamina es desenvolupa a diferents territoris de Catalunya, com per exemple a Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Tarragona i Cambrils. 

La Fundació Josep Botet ha fet una donació per ampliar l’abast del Programa Vitamina, amb l’objectiu de potenciar el creixement dels i les joves en totes les seves dimensions i desenvolupar el seu talent, fomentar i madurar la seva implicació i el compromís amb els seus entorns més immediats, com la família, l’escola i el barri, així com reduir l’absentisme escolar i potenciar l’èxit educatiu. 

Share the Post:

Notícies relacionades