Teixint Solidaritat: El Projecte de Transformació Social de Camp Clar amb La Percha Solidaria

A Camp Clar, a la província de Tarragona, els i les joves de dos Grups Vitamina estan deixant una empremta tangible del seu compromís amb la solidaritat comunitària. Aquest programa innovador, ara en el seu tercer any, ha portat a les joves i als joves a explorar els problemes socials i les necessitats del barri, i entre elles, la comunitat ha emergit com un tema central.

Motivats pel treball de lideratge en aquest curs, els joves s’han embarcat en el Projecte de Transformació Social amb La Perxa Solidària, un projecte que ofereix una segona vida a la roba com a recurs per a la comunitat. Aquí, no només estan classificant i preparant roba per a la seva reutilització, sinó que estan teixint fils d’empatia i suport mutu.

El que distingeix aquest Projecte de Transformació Social és el seu enfocament en els valors fonamentals de solidaritat, col·laboració i responsabilitat social. Al tercer Eix i any del Programa Vitamina, les joves i els joves no són simplement receptors passius, sinó que es converteixen en agents actius de canvi. A través del seu treball a La Perxa Solidària, estan demostrant com la joventut pot ser una força poderosa per al bé a la societat. Aprenen la importància de cuidar no només d’ells mateixos, sinó també dels altres, i com aquestes accions poden tenir un impacte positiu en el benestar col·lectiu.

La botiga de La Percha Solidaria, a més, va compartir amb les joves la seva col·laboració amb el Programa Vitamina al llarg del temps. Un espai de retrobada de persones i de valors compartits.

Share the Post:

Notícies relacionades