L’ImproShow aterra a Vitamina: habilitats d’improvisació pel lideratge

El canvi és una constant a la vida i cada cop més són necessàries habilitats per improvisar i adaptar-se. La flexibilitat, escolta activa, creativitat i cooperació són claus con a habilitats que permeten connectar amb les persones davant les incerteses dels canvis.


En aquest camp, els professionals de Planeta Impro són experts. La companyia de teatre autora de l’espectacle Improshow ha participat com a colaboradora del Programa Vitamina. Els joves del nou grup de Santa Coloma de Gramenet han gaudit d’una sortida on no sabien què es podrien trobar i aquesta mateixa essència va ser el seu treball: desenvolupar habilitats d’improvisació.


Son un grupo muy interesante!!!! Me gustó mucho el respeto que se tienen entre ellos, en ningún momento ninguno se rio de las propuestas de los otros, eso les genera un muy buen espacio para expresarse. Mantuvieron muy bien su atención, hicieron muy buen uso de la imaginación, la verdad es que me lo pasé muy bien.

Jose, Director de Planeta Impro

Sota la direcció de Jose, Director de Planeta Impro, els joves i les joves van participar a diferents dinàmiques grupals on van disposar habilitats com l’escolta i la comunicació.


En paraules dels joves Vitamina:


La sesión de impro me pareció muy buena para poder empezar o conocer un poco el mundo de la improvisación, haciendo ejercicios fáciles y divertidos con mi grupo y aplicando diferentes valores

Sara, joven Vitamina

A través d’aquesta sortida totalment dinàmica, els joves van aprendre el valor de la cooperació i com no és necessari tenir tota la informació o seguretat, sinó en persones amb qui confiar i cooperar conjuntament. Un principi clau de la improvisació és fer equip amb les persones.


Gràcies a Jose i a l’equip rere Planeta Impro que ha facilitat aquesta sortida i un espai lliure d’expressió pels joves on aprendre com fer front de forma cooperativa a la incertesa. 

Share the Post:

Notícies relacionades