Mentoría Grupal de Salut BioPsicoSocial

A Santa Coloma trobem un grup que està finalitzant el Programa Vitamina. En aquest 4t any, les joves fan una pausa, per poder prendre consciència de diferents àrees vitals. Una imprescindible és la salut i han conegut a Almudena Batlle com a convidada per a desenvolupar totes les mirades a la salut.


En la sessió de Mentoría Grupal, Almudena va presentar el model de la Salut BioPsicoSocial, obrint noves perspectives que la salut és biologia, però també implica l’àmbit social i psicològic de les persones. Encara més, aquestes 3 parts de la salut no són independents, sinó que resten en contínua relació.

Els joves han descobert que la salut involucra més aspectes de les que pensem i com hem de tenir cura de nosaltres a diferents nivells per a disposar d’una bona salut.


Me pareció una sesión muy productiva la verdad porque aprendí muchas cosas que no sabía cómo por ejemplo que toda la salud está conectada, ósea lo de social psico y bio.

Aroa, joven Vitamina

A més, les joves es van poder endur un kit d’eines pel dia a dia de formes de cuidar-se a una mateixa, involucrant tots els nivells de la salut. Almudena Batlle, directora del Programa Cuidar-nos va facilitar als joves un espai on posar el focus en una mateixa i la seva salut; i no esperar que aparegui la malaltia per començar a treballar en el nostre benestar.


Aprendí mucho sobre como están relacionados los diferentes tipos de salud y cómo todos dependen de los otros y cómo ayudarme a estar más saludable en general.

Minerva, joven Vitamina

Gràcies per aquesta sessió tan important i saludable. De ben segur continuarem treballant amb les joves com disposar de bona salut i ser saludable.

Share the Post:

Notícies relacionades