La Fundació Llegat Roca i Pi dona suport al Programa Vitamina

La Fundació Llegat Roca i Pi ha signat el conveni de col·laboració amb NOVACT, entitat impulsora del Programa Vitamina, amb l’objectiu de contribuir a l’acompanyament que fan a joves en risc d’exclusió social. La col·laboració es realitza en el marc d’un Programa de convenis que concreta aportacions econòmiques de la Fundació Roca i Pi a les entitats amb la finalitat de reforçar la seva tasca. 

En la jornada del 22 de març, la Fundació va firmar nous convenis de col·laboració amb més d’una trentena d’entitats socials, principalment de Badalona. 

“Novament el major percentatge, un 40%, es destina a infància i joventut d’acord amb les necessitats d’acompanyament a infants i joves en situació de risc d’exclusió social a Badalona, destaca Mar Alsamora, cap d’Acció Social de la Fundació Roca i Pi.  

En el cas del Programa Vitamina, el suport de la Fundació Llegat Roca i Pi es centra en el Grup de primer de Santa Coloma de Gramenet. 

Share the Post:

Notícies relacionades