Coneix els Grups Vitamina

El Programa Vitamina treballa amb 9 grups a Catalunya, més de 80 joves que treballen les seves habilitats de Lideratge Ètic.

Aquest any 2 grups que finalitzen el seu recorregut al programa, de Santa Coloma i Cambrils; així com 4 Grups estan involucrats en els Projectes de Transformació Social del 3er Eix, els grups de Mataró, Sant Adrià del Besòs i els dos grups de Camp Clar. També els grups de Besòs i Maresme i Torreforta estan aprenent la gestió del conflicte i de l’afecte; i comencem un nou grup de joves a Santa Coloma de Gramenet.


I com són els Grups Vitamina aquest curs 2023/2024?

 

El Grup de Mataró està al 2n Eix i és exigent, enèrgic i amb un lideratge directe. Estan treballant com a equip en el seu Projecte de Transformació al barri, podran desenvolupar-lo i gestionar les seves diferents opinions?


A Santa Coloma de Gramenet es desenvolupen dos grups. El Grup de Santa Coloma 4rt Eix, està en un procés introspectiu de valorar les seves àrees vitals tot i que ara mateix els estudis són la seva prioritat. Els desitgem tota l’energia en aquest esforç acadèmic! En canvi, el Grup de Santa Coloma de 1er Eix té una energia desbordant i extravertida, un grup comunicador i dinàmic que està aprenent a escoltar-se a ells i elles mateixes i també a l’altre.


El Grup de Sant Adrià del Besòs és un grup amb un fort lideratge emocional, que s’acompanya i comparteix les seves vivències per créixer junts; i amb molta empenta i impuls. També estan al seu Projecte de Transformació Social i tenen un repte important: podran equilibrar emoció i acció?


Al Besòs i Maresme ens trobem un grup amb molta diversitat i que aquest curs estan treballant de forma molt reflexiva els processos de gestió del conflicte. El Grup de Maresme i Besòs estan desenvolupant un tema vital, el conflicte, que trobem en moltes experiències i que per a ells és molt important. Ara bé, la reflexió s’haurà de transformar en accions, ànims!


Camp Clar trobem dos Grups Vitamina que estan immersos en els seus Projectes de Transformació Social. Han compartit, seleccionat i dissenyat el seu projecte i pròximament el duran a terme; ja ho tenen tot per l’èxit! Un grup de Camp Clar és molt actiu, esportistes que hauran de posar tota la seva energia al projecte. El segon grup les joves són molt bones comunicadores, de quina manera en treuran profit pel seu projecte? Ambdós grups són de joves valents i valentes que animem a continuar el seu treball.


El Grup de Torreforta està al 2n Eix del programa, amb joves superimplicades i que estan treballant de forma activa en el seu progrés. Són joves amb un alt compromís amb el grup i que continuarem treballant perquè esdevinguin líders.


Finalment, el Grup de Cambrils que es diploma aquest any, estan al 4rt Eix del Programa. Les participants estan totalment focalitzades al seu futur; desitgem que construeixin per a elles el futur que més sumi i els aporti!


Aquest és el mapa Vitamina d’aquest curs, una gran quantitat de joves involucrats en diferents processos, entrenant diverses habilitats, amb objectius i projectes i, en conjunt, transformant-se en líders.

Share the Post:

Notícies relacionades