Gràcies, Deisy: Celebrant un Any de Lideratge i Creixement al Programa Vitamina

Amb sentiments de gratitud i afecte, ens acomiadem de Deisy, qui ha estat una peça clau en el desenvolupament dels nostres joves a través del Programa Vitamina. Després d’un any ple d’aprenentatges i experiències enriquidores, Deisy conclou les seves pràctiques del Màster en Autolideratge i Conducció de Grups, un viatge que va iniciar el 2023 amb nosaltres.

Durant aquest temps, Deisy ha acompanyat els grups de Sant Adrià del Besòs i Besòs i Maresme, guiant-los en el seu camí cap a l’autoconeixement i el lideratge personal. Ha estat una mentora en el lideratge dels processos relacionals, abordant temes tan essencials com el conflicte, l’afecte i la diversitat, contribuint significativament a l’enriquiment personal i col·lectiu dels joves.

 

Aquest any, Deisy va jugar un paper crucial en el desenvolupament i la implementació del projecte de transformació social del Grup de Mataró, una iniciativa que ha tingut un gran impacte en la comunitat. La seva dedicació i compromís han ajudat a aquest grup a realitzar un treball comunitari valuós, deixant una empremta profunda tant en els participants com en el barri.

La despedida dels joves de Deisy va ser carregada d’emocions i agraïment, reflectint l’estima i el respecte que tots senten per ella. Els ensenyaments i la presència de Deisy romandran amb ells com un referent de lideratge, empatia i força.

De part de tota la comunitat de Vitamina, volem expressar el nostre més profund agraïment a Deisy per la seva passió i dedicació. Els valors i les habilitats que ha inculcat en els nostres joves són d’un valor incalculable i perduraran com a part del seu llegat. Li desitgem tot l’èxit en les seves futures empreses, sabent que continuarà inspirant i influenciant positivament allà on vagi.

Gràcies, Deisy, per tot el que has compartit amb nosaltres!

Share the Post:

Notícies relacionades