La pràctica de la No Violència amb Aikido, del Cos a l’Actitud

El Grup Vitamina de Torreforta ha tingut una experiència única i enriquidora. En el transcurs del seu segon any de treball intens amb el Programa Vitamina, les joves del grup han tingut l’oportunitat d’immersir-se en un taller de formació en Aikido, una disciplina japonesa que no només ensenya tècniques físiques, sinó també valors fonamentals per al desenvolupament personal i el lideratge.

 

Durant aquest taller, les participants han els moviments i les tècniques característiques de l’Aikido, així com també els principis de respecte, harmonia i no violència que defineixen aquesta pràctica. L’Aikido no és només un art marcial, sinó una filosofia de vida que ensenya a gestionar els conflictes amb serenitat i a trobar solucions pacífiques sense recórrer a la violència.

A través d’exercicis pràctics i reflexions guiades, les noies del Grup Vitamina han pogut explorar com aplicar els principis de l’Aikido a les seves vides diàries i al seu desenvolupament com a líders. Han après com mantenir la calma en situacions estressants, com treballar en equip de manera eficaç i com liderar amb empatia i comprensió.

 

El taller de formació en Aikido no només ha estat una oportunitat per aprendre noves habilitats físiques, sinó també una experiència transformadora que ha ajudat a les noies del Grup Vitamina a créixer i madurar com a individus. Han descobert la força de la serenitat i la importància de trobar un equilibri entre la força i la flexibilitat en les seves vides.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a CN Tarraco per la seva generosa col·laboració amb el programa Vitamina, i per oferir a les noies aquesta meravellosa oportunitat de creixement i aprenentatge. La seva contribució ha estat fonamental per enriquir l’experiència dels participants i per promoure el desenvolupament personal i el lideratge juvenil a la nostra comunitat. 

 

Estem emocionats de veure com aquesta experiència influirà en el seu camí cap a un futur més positiu i enriquidor. 

Share the Post:

Notícies relacionades